Recuperare cu Medx

Locații

  • Bucuresti Caramfil

  • Bucuresti the Light

  • Cluj

Despre Recuperare cu Medx

Aparatul MedX funcționează prin utilizarea unei tehnologii avansate, care măsoară cu precizie forța musculară și permite ajustarea personalizată a nivelului de rezistență pentru a se potrivi exact la nevoile pacientului. De asemenea, este proiectat pentru a asigura o poziție corectă a corpului în timpul exercițiilor, prin aceasta eliminând riscul leziunilor și optimizând eficacitatea terapiei.

Cum funcționează MedX

În primul rând, aparatul MedX este folosit pentru a evalua și măsura forța și funcția musculară. Pentru aceasta pacientul realizează diferite exerciții de forță pe aparat, supravegheat de un specialist kinetoterapeut.

Cu ajutorul echipamentelor MedX se poate realiza și testarea izometrică a forței musculare, care se efectuează în diferite unghiuri de flexie și extensie simultan, pentru a identifica deficiențele și dezechilibrele intramusculare.

Testarea izometrică este utilă pentru:

  • a identifica deficiențele de forță musculară;

  • în evaluarea dezechilibrelor musculare;

  • în monitorizarea progresului în timpul tratamentului sau al programelor de reabilitare.

După evaluare, aparatul poate fi utilizat într-un program de terapie de tonifiere musculară și poate acționa asupra musculaturii profunde lombare și cervicale.

Fiecare aparat MedX este dotat cu părți mobile perfect echilibrate, ceea ce determină contrabalansarea greutății corpului pacientului, eliminând astfel orice efort suplimentar și permitând musculaturii profunde să lucreze liber, fără alte sarcini în afara celor stabilite. În plus, aparatul măsoară și reglează unghiul de mișcare pe întreaga amplitudine a flexiei și extensiei.

MedX lombar

izolează pelvisul, scoate din acțiune mușchii superficiali mari (mușchii fesieri și ai membrelor inferioare), și lasă activă doar musculatura profundă extensoare.

MedX cervical

fixează centura scapulo-humerala și musculatura superficială și lucrează izolat doar musculatura profundă cervicală.

Timpul efectiv de exercițiu dinamic pe un aparat MedX este doar de trei minute (180 secunde), deoarece mișcările sunt extrem de eficiente, datorită izolării de restul corpului.

MedX este utilizat și în programele de reabilitare pentru pacienții care suferă de leziuni musculare și articulare și contribuie eficient la recuperarea funcțională.

Afecțiuni pentru care poti solicita serviciul

Afecțiuni pentru care poti solicita serviciul

Programeaza-te

online

Programeaza-te

online

Ai fost deja la noi și ai de programat ședințele de recuperare?

Ai fost deja la noi și ai de programat ședințele de recuperare?

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Kinetic Sport & Medicine in legatura cu serviciile medicale solicitate

Hai să faci parte din comunitatea Kinetic!

Abonează-te la newsletter pentru a afla noutățile despre serviciile și ofertele noastre.

Ne pare rău :(

Abonarea nu a reușit.

Te rugăm să încerci din nou, acum sau mai târziu.

Felicitări

Înscrierea ta s-a realizat cu succes!

Cererea ta a fost înregistrată cu succes